Acasa Servicii Dotari Instruire Contact

DOTĂRI

 

     Firma dispune de peste 300 de agenţi de pază instruiţi şi echipaţi corespunzător, 10 autoturisme de intervenţie rapidă si 3 autoturisme pentru executarea controalelor în obiectivele păzite, armament şi mijloace de apărare, aparate de vedere pe timp de noapte, câini instruiţi şi cu pedigree.

      Agenţii de pază ai S.C. PANTERA GUARD S.R.L. sunt echipaţi cu uniforme cu însemne distinctive. În timpul serviciului de pază în dotarea agenţilor se regasesc:

-  bastoane de cauciuc sau tomfe;

-  staţii de emisie – recepţie, standard militar;

-  telefoane mobile;

-  fluiere, portavoce;

-  lanterne;

-  spray irritant- lacrimogen şi vesta multifunctionala;

       În funcţie de situaţia operativă din zonele de competenţă, aceştia pot fi dotaţi cu arme de foc, arme neletale (pistoale bile de cauciuc, bastoane cu electroşocuri) precum şi alte asemenea mijloace aflate în dotarea societaţii.

       Societatea noastră deţine un numar de 10 câini de pază cu pedigree din rasa ciobanesc german antrenaţi pentru misiuni de pază.

       Agenţii de pază care executa misiuni de pază în regim de post fix, mobil sau itinerar de patrulare în perimetrul obiectivului sunt sprijiniţi, în caz de nevoie, de echipe operative specializate în interventii rapide.

       Parcul auto al societăţii are în componenţă autovehicule marca Skoda, Renault, Opel, Dacia. Acestea sunt destinate echipajelor de intevenţie rapidă, serviciului tehnic, departamentului pază şi conducerii societăţii. Autovehiculele societaţii au însemne distinctive şi sunt dotate cu mijloace de comunicaţii, fiind în măsură să execute rapid deplasarea echipelor de intervenţii în zonele de competenţă. În viitorul apropiat firma noastră va achiziţiona vehicule tip ATV pentru efectuarea misiunilor de patrulare pe zone întinse şi intervenţie.

       Sistemele de comunicaţii cuprind: staţii mobile, staţii de emisie-recepţie Motorola, telefoane fixe şi mobile, comunicaţii în frecvenţă GON, dispecerate de monitorizare (DRS2, Bentel).