Acasa Servicii Dotari Instruire Contact

SERVICII PAZĂ ŞI PROTECŢIE

      Principalele servicii oferite de către firma noastră sunt:

      - Control pirotehnic, antiterorist şi al substanţelor radioactive (gratuit).

      - Pază persoane, bunuri şi valori, gardă de corp şi însoţire VIP (înarmat/neînarmat). Societatea noastră vă oferă posibilitatea alegerii fie a unui sistem de pază unitar(pază umană cu dispozitive alcatuite numai din agenţi de pază) sau în dualitate cu alte servicii oferite de firmă, în acest scop specialiştii noştri prezentându-vă cea mai oportună soluţie.

      - Paza şi protecţia zonelor limitate, asigurare pază evenimente;

      - Monitorizarea şi supravegherea sistemelor de alarmare şi intervenţia cu echipaje mobile. Acest gen de serviciu reprezintă supravegherea continuă a unei centrale antiefracţie cu ajutorul unui comunicator care face legatură între obiectiv şi dispeceratul nostru şi este serviciul care ofera o operativitate maximă în prinderea şi imobilizarea potenţialilor infractori.

      - Transport valori; protecţie specială a persoanelor şi bunurilor. Echipajele destinate misiunilor de însoţire a transpoturilor speciale şi de valori sunt special antrenate în vederea executării acestor tipuri de activităţi, având echipament specific şi fiind dotate cu mijloace specifice pentru protecţia valorilor transportate, şi autoaparare.

      - Intervenţie rapidă cu echipaje specializate. Brigada de intervenţie rapidă este dotată cu maşini performante pe care sunt montate staţii de radiolegatură şi telefoane mobile care asigură legatura operativă cu dispeceratul de monitorizare.

      - Şcoală de formare profesională AGENŢI PAZA ŞI ORDINE;

      - Acţiuni specifice ale Companiei de Investigaţii şi Anchete (in cadrul unei relaţii de colaborare privilegiate): verificarea CV-urilor şi a personalului propriu sau a partenerilor de afaceri; control anti-interceptare a discuţiilor de afaceri şi securizarea convorbirilor; etc...

      La cererea beneficiarului, compania noastră poate prelua foştii angajaţi din cadrul serviciului de pază internă, pe care îi instruieşte, echipează, dotează şi verifică conform Legii 333/2003.

      De asemenea, oferim la cerere si servicii de curatenie